Albania

A do të jetë Elizabeta II Mbretëresha e fundit e Britanisë së Madhe?

Mbretëresha Elizabeth II (94) mund të jetë monarkja e fundit femër në Britaninë e Madhe në dekadat e ardhshme, pretendon komentatori i familjes mbretërore, Clive Irving.

Autori dhe gazetari mbretëror deklaroi se mbretëresha ka vetëm trashëgimtarë meshkuj, që do të thotë se nuk do të ketë asnjë përfaqësuese femër të kurorës në Britaninë e Madhe, të paktën deri në fund të mbretërimit të Princit George, transmeton portali arbresh.info

Sipas autorit, Mbretëresha Elizabeth II është një nga tre figurat e shkëlqyera në histori.

“E gjithë historia e mbretëreshave në Angli do të përfundojë me atë aktuale. Elizabeth II është personi që kaloi më shumë kohë si mbretëreshë në historinë e Britanisë së Madhe dhe ka shumë të ngjarë të jetë mbretëresha e fundit e Anglisë”, tha ai për Daily Express.

Irving beson se me mbarimin e mbretërimit të Elizabeth II, mund të jetë fundi i monarkisë, pasi brezat e rinj gjithnjë e më shumë vënë në dyshim rolin e kurorës mbretërore në jetën e tyre.

Mbretëresha, e cila ka fuqi nderi në 16 shtete, tashmë ka bërë plane për të festuar 70 vjetorin e mbretërimit të saj vitin e ardhshëm, i cili quhet “jubileu i platinës”./arbresh.info/

Football news:

Laporta became president of Barcelona again. Under him, the club took 6 trophies in 2009
Mourinho on 4-1 with Palace: Good week. At half-time, he said he was happy to concede a goal, the players thought I was crazy
Liverpool dropped to 8th place in the Premier League, on lost points - 9th
Xavi won the 6th trophy in his coaching career. His Al-Sadd became the champion of Qatar
Laporta is ahead of Font and Freixa according to the results of the poll of those who voted in the election of the president of Barca
Solskjaer won all 3 matches with Manchester United in the away match against Man City. This is a club record
Liverpool only got worse: they lost again at home (the 6th match in a row!), they also updated the anti-record of the Premier League for shots without goals