Albania

Arsovski: Ndarja e mundshme e problemit dypalësh me Bullgarinë, mundësi për hapjen e negociatave deri në fund të vitit

Ne nuk do të jemi në gjendje ta zgjidhim problemin me Bullgarinë deri në fund të këtij viti, thotë analisti politik, Petar Arsovski në emisionin “200” në Alsat. Siç thotë ai, e vetmja gjë që mund të bëjmë është të ndajmë problemin dypalësh me Bullgarinë që nga fillimi i negociatave me Bashkimin, duke ndjekur shembullin e Sllovenisë dhe Kroacisë.

– Advertisements –

Kjo do të varet kryesisht nga qëndrimi i 26 vendeve të tjera anëtare dhe Shteteve të Bashkuara ndaj një shteti anëtar që parandalon konferencën e parë ndërqeveritare. Këtu nuk mund të bëjmë shumë, mund t’i përsërisim qëndrimet tona. I takon komunitetit ndërkombëtar të vendosë nëse do të mbështesë këto parime ose do të lejojë Bullgarinë t’i shkel ato”.

Football news:

Lewandowski about 1:1 with Spain: Our plan worked. Poland will not be the favorite in the game against Sweden
Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse
Alvaro Morata: Spain had a chance to beat Poland. I am grateful to Luis Enrique for his trust
Kozlowski broke the Euro record by playing for Poland at 17 years and 246 days. He surpassed Bellingham
For the first time since 1996, Spain has no wins after two rounds at the Euro. Then it reached the playoffs