Albania

Dënime të rënda pas dhunës në futbollin shqiptar

Komisioni i Disiplinës merr vendime.

Komisioni i Disiplinës dhe ai i Etikës ka publikuar së fundmi të gjitha masat ndëshkimore për rastet e ndodhura në javën e fundit në të gjitha kampionatet shqiptare të futbollit.

Pas shqyrtimit të të gjitha fakteve, Komisioni i Disiplinës ka dënuar rëndë zyrtarët e Kastriotit, pas përleshjes në ndeshjen Tirana – Kastrioti.

Zyrtarët e Kastriotit Alban Vogli, Gazmend Vogli dhe trajneri Ramadan Ndreu, janë dënuar respektivisht me 18 muaj pezullim, 12 muaj dhe 5 ndeshje, për sherrin në “Selman Stërmasi” në sfidën ndaj Tiranës.

Nuk i ka shpëtuar dënimit as zyrtari i Skënderbeut, Ilirjan Përmeti, që është dënuar me 8 ndeshje pezullim për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në sfidën ndaj Skënderbeut.

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it