Albania

Dokument/ Vlon BDI-ja e Çairit, Grubi dëshiron ta shkarkoj Irfan Buçin

Zëvendës drejtori i doganave të Maqedonisë, Irfan Buçi është personi i radhës që ka hyrë në listën e zv.kryeministrit për shkarkim, njofton News33.

Nisma e Grubit për shkarkimin e Buçit është për arsye se Grubi po tenton që të merr timonin e bastionit të BDI-së dhe të kontrollojë këtë degë.

Këtë nismë sipas burimeve tona, Grubi e ka dorëzuar edhe zyrtarisht në Qeveri, por në moment të fundit shkarkimi i Buçit është shtyrë për disa javë.

Football news:

Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse
Alvaro Morata: Spain had a chance to beat Poland. I am grateful to Luis Enrique for his trust
Kozlowski broke the Euro record by playing for Poland at 17 years and 246 days. He surpassed Bellingham
For the first time since 1996, Spain has no wins after two rounds at the Euro. Then it reached the playoffs
Alba-player of the match Spain - Poland. He has 1 selection and 83 accurate passes