Albania

Drejtuesit e Postave të Maqedonisë po shqyrtojnë mundësinë për privatizim dhe një partneritet publik-privat

Privatizim apo partneritet publik- privat për Postën e Maqedonisë? Kreu i këtij institucioni, Jani Makraduli thotë se të dy opsionet janë në lojë. Siç tha ai, postat rajonale nga ish-shteti, e njohin mirë infrastrukturën tonë dhe do ishin të interesuara.

Të gjithë janë të interesuar sepse të gjitha postat e rajonit e dinë dhe të gjitha janë ndërtuar në të njëjtin parim, e dinë se ka infrastrukturë të mirë, e dinë se ka dije brenda postës, mbulimi është i madh dhe kjo për ta është avantazh që duhet të shfrytëzohet. E dinë që është biznes fitimprurës edhe pas periudhës së covidit,” tha Makraduli.

Football news:

The Super League is already as close as possible. UEFA is furious
Stefano Pioli: Milan are among the youngest teams in the top leagues. We are second, and others are not even in the top ten in their championships
PSG does not participate in the European Super League: Football-for all teams
Solskjaer after 3-1 with Burnley: Manchester United are in good shape. We want to finish the season with a win in the Europa League
Monaco Golovin does not lose 7 matches. The overall score is 16:0
Gary Neville: Will Arsenal enter the Super League? He has just drawn with Fulham
Remove the points from the entire big six. Neville about the top clubs in the Premier League in the European Super League