Albania

Fetahu: Kujdesi në pandemi, vlerë e shtuar në Ramazan

Si vitin e kaluar, ashtu edhe këtë vit, gjatë muajit të Ramazanit nuk do të falen teravitë. Kjo për shkak se vendi ndodhet në orë policore për shkak të pandemisë me Covid19. Xhamitë do të jenë të hapura deri para orës policore, ndërsa besimtarët do të duhet të respektojnë masat për mbajtjen e maskës dhe distancën. Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Shaqir Fetahu  ka uruar besimtarët mysliman dhe ka thënë se muaji Ramazan ofron një ambient të shenjtë, i cili duhet të shfrytëzohet në relacion të paluhatshëm me Krijuesin tonë, në paqe me të gjithë, me bujari dhe solidaritet me të varfrit, me afrim ndaj njëri-tjetrit. Fetahu ka apeluar tek besimtarët që edhe gjatë këtij muaji të respektojnë masat kundër Covid19.

Football news:

Neymar has extended his contract with PSG until 2025
Zidane on Hazard laughing after Chelsea: Eden apologized, he didn't mean to offend anyone. This is in the past
Juventus refused to sell de Ligt to Chelsea and Barca. The offers came about 10 days ago
Real Madrid, Barcelona and Juve sent letters to 7 Super League clubs and threaten them with legal consequences for withdrawing from the tournament
Julen Lopetegui: Zidane is the perfect coach for Real Madrid. His work speaks for itself
Hazard will be hard to convince to leave Real Madrid. He receives 15 million euros, his contract is valid for another 3 years
Neymar will receive 30 million euros a year under a new contract with PSG