Albania

Fortesa apo sportistja e Kosovës, ja çfarë do me hapur e mi lanë pa frymë! 

Dikur ka qenë modele, tani është karateistja më e mirë në Kosovë dhe që synon medalje në Kampionatin Evropian dhe Botëror!

Është Fortesa Orana, e cila ka vendos ta provojë veten edhe në biznes! 

Ajo synon me hap qendrën e solariumeve të brendit më të njohur Mega Sunit edhe në Gjilan. 

Ajo tha se nuk do të thotë se do t’ju rreket biznesit e nuk do të vazhdojë në karate dhe në kërkim të medaljeve. 

Image

Kjo që e mendon së fundi, ka lënë të gjithë pa frymë.  Fortesa synon ta provojë veten edhe në një zanat tjetër.

Football news:

Hazard will be in the starting line-up of Real Madrid for the first time in the Champions League play-offs
Milan is Interested in Torreira. Arsenal are ready to sell the midfielder
Lineker on bale: People have no idea what's really going on with one of the best players of our time
Lionel Messi: Aduriz will be missed by everyone in La Liga. He's a Bombardier
Shakespeare became an assistant coach at Aston Villa
In England, the stadium can be closed to spectators for racism. Players will be disqualified for 6-12 matches for discrimination
Hans-Dieter flick: I will Understand if Tiago wants to play in the Premier League