Albania

FOTO LAJM: Mbeturinat në Sarandë, turistët francezë postojnë foton para hotelit luksoz, apeli i banorëve: Bashkia duhet të ndërhyjë!

Situata me mbeturinat në një nga rrugët kryesore të Sarandës është bërë shqetësuese që në ditët e para të sezonit të ri turistik.

Foto e mëposhtme është marrë dje nga një grup turistësh francezë që e kanë postuar në rrjete sociale.

Këto mbeturina janë përpara Bougainville Bay Hotel Sarandë, një nga hotelet më të frekuentuara të zonës nga turistët e huaj.

Nuk është aspak pamje e këndshme për një qytet të mrekullueshëm si Saranda, që ka dhënë shenjat e para që këtë sezon pandemia e COVID nuk do ta ndikojë turizmin.

Qyteti ka qenë plot që në ditët e para të majit.

I del detyrë e menjëhershme Bashkisë së Sarandës që pamje të tilla të zhduken nga sytë e turistëve.

Por jo vetëm aty, por në gjithë Sarandën, problemi i mbeturinave kërkon organizim dhe zgjidhje, – thonë për DITA banorët e apartamenteve afër mbeturinave që shfaqen në këtë foto:

Mbeturinat që kanë bllokuar trotuarin para hotel Boungaville në Sarandë

i.b. / dita

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it