logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Albania

Harram, të mos i kishit lënë gjallë!

Nga Ilir Metaj

Ore po kaq budallenj ne shqiptaret e sotem?!

Po si ore, vijne tutistet spanjolle ne Borsh te hane peshk, pastaj ikin pa ngrene se peshku nuk eshte i fresket dhe te zotet e lokalit u thyejne xhamin e furgonit dhe i kercenojne!

Po na turperuat fare more edepseze!!!

Po si ore u mjaftuat me kercenim e thyerje xhami?!

Si more harramer i late te gjalle ata legena spanjolle qe u ikin nga restoranti se dashkerkan peshk te fresket!!!

Po c’shqiptare jeni ju more qe nuk i therrët fare e t’u shkulnit zemren nga vendi sic e meritonin!!!

Si u mban ky dhe pas ketij turpi more!!!

Degjoni ketu, ju te tjeret ne Borsh sidomos, po edhe ju bizneset turistike ane e mbane vendit: e paçi harram qumeshtin e nenes nese nuk u merrni jetet te gjithe turisteve qe nuk u hane peshkun e ndenjur!

Qofshi te mallkuar, nese nuk u hyni ne hu gjithe te tjereve qe kane pretendime per sherbim te kulturuar!

Po c’borxh u kemi qe na turperoni more harramer!

Kemi nje jete te tere qe punojme per te vene kete çik emer, dhe ju na hiqni gurin e fundit!

Hajd sikterisuni e i vini gishtin kokes here tjeter: mos i lini gjalle!

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO