Albania

Nesër arrijnë 20 mijë vaksina, donacion nga Greqia

Infromacioni MIA-së nga Athina i konfirmuar edhe nga Shkupi, ndërsa ashtu edhe siç ishte paralajmëruar para dy javëve nga ministri i shëndetësise, Venko Filipçe, dhe zëdhënsi i Qeverisë Greke, Aristotelia Peloni, 20.000 doza të vaksinave Astra Zeneka do të arrijnë nesër si donacion nga Greqia. Në fillim të këtij muaji Peloni, duke iu përgjigjur në pyetjet e gazetarëve nga korrespondentë t të MIA-s në Athinë në një konferencë të rregullt për shtyp, konfirmoi se Greqia, në koordinim me Komisionin Evropian, do të dërgojë 20,000 doza vaksinash, që edhe më parë Filipçe zbuloi se Maqedonia pret 70.000 doza vaksinash, nga të cilat 50.000 nga Bullgaria dhe 20.000 nga Greqia. Nga Athina, 20.000 vaksina të Astra Zenekës u dërguan sot në Shqipëri dhe nesër në mëngjes ata do të mbërrijnë në Shkup.

Football news:

Milan is close to signing 16-year-old winger Parma Traore for 1 million euros
Herkus about Krykhovyak in Krasnodar: It is a great success to get such a player. He will prove himself brilliantly
Pochettino lost 23% of matches at PSG - the worst result under the Qataris
The more the fly spins in the web, the more entangled it becomes. Here is how Belarusian officials and coaches persuaded the athlete to go home
Ronaldinho on Messi's victory at the Copa America: This is the only thing that he lacked. I am very happy for him
Mikel Arteta: Jaka stays. He is a key Arsenal player
Parti injured his ankle in a friendly game with Chelsea. Arsenal midfielder will be examined tomorrow