Albania

Nga ky muaj, tifozët mund të lejohen në Serie A

Qeveria italiane ka lejuar qytetin e Romës

Kryeministri italian, Mario Graghi ka deklaruar masat e reja të Qeverisë italiane në një konferencë për shtypin.

Draghi deklaroi se nga prilli, sportet e kontaktit si futsall, basketbolli etj… do të rihapen në zonat e gjelbërta.

Por, për futbollin mbetet ende një paqartësi e madhe.

Së fundmi, Qeveria italiane ka lejuar qytetin e Romës të ketë 25% të kapacitetit të Stadio Olimpico me tifozë gjatë Euro 2020.

Edhe finalja e Kupës së Italisë ndërmjet Juventusit dhe Atalatnas do të jetë në prani të tifozëve.

Mbetet të shihet për kampionatin Serie A.

“Jemi duke shikuar mundësinë, Kampionati Evropian do të luhet me një prani të tifozëve dhe finalja e Kupës së Italisë duam të jetë ashtu”, tha nënsekretari Andrea Costa.

“Për datën një maj, nuk ka asgjë të re”, shtoi ai

Football news:

Gary Lineker: It was the weakest Real I've ever seen. Chelsea are better by a million miles
Iniesta believes that Barcelona will take La Liga: They are able to win all the remaining matches
Chelsea Tuchel vs top coaches: 7 wins, 1 draw, 1 goal conceded
Chelsea have reached the Champions League final all three times after changing their coach during the season
Chelsea surpassed Real Madrid. Everything went wrong for Zidane. Mijatovic about 1/2 of the Champions League final
Marez, Dias, Kante and Havertz are competing for the title of player of the week in the Champions League
Kante brilliantly moved from defense to attack, covering a huge territory. UEFA on the best player of the Chelsea - Real Madrid match