Albania

Ristovska demanton Spasovskin për Mijallkovin

Prokurorja që e udhëheq rastin “Target-Fortesa”, Lençe Ristovska ka hedhur poshtë si të pavërteta deklaratat se si Prokurori kanë pasur njohuri nga e premtja se Sasho Mijallkov mund të arratiset dhe pse nuk kanë kërkuar paraburgim.

Ristovska ka deklaruar se informacionet e para i kanë marrë të shtunën në mbrëmje, dhe menjëherë është reaguar.

“Ne nuk kemi pasur informacione të premten aspak, nëse do të kishim pasur, qysh të premten do të kërkonim paraburgim gjatë seancës. Ashtu edhe siç njoftuam, informacionet e para i kemi marrë të shtunën në mbrëmje, pasi i kemi verifikuar të njëtjat, kemi reaguar. Kështu që, nuk janë informacionet e sakta se ne dy kemi pasur të dhëna”, tha Ristovska, transmeton TV21.

Football news:

Remove the points from the entire big six. Neville about the top clubs in the Premier League in the European Super League
Immobile scored his 150th goal in Serie A
Gasperini pro 1-0 with Juve: Atalanta managed to find the balance in a difficult game. We had more chances
The striker of the GDR national team argued with the German minister and won a case of whiskey. But it ruined his career
Premier League about the European Super League: Fans can now dream that their club will rise to the top and play with the best. Super League will destroy this dream
Juventus lost to Atalanta in Serie A for the first time since 2001
Pirlo on Ronaldo: When Juve is left without his killer instinct, it's a little different