Albania

Shtatë persona në rajonin e Tetovës morën kallëzime për shkelje të orës policore

Në 24 orët e fundit (18/19 maj), shtatë persona nuk e kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes në rajonin e Tetovës. Ata janë privuar nga liria dhe në stacion policor kanë marrë kallëzime për “mosveprim sipas rekomandimeve gjatë epidemisë”.

“Gjithashtu, pasi është marrë vendimi për përdorim të detyrueshëm të maskave mbrojtëse, janë shqiptuar gjashtë masa të reja ose gjithsej 301 persona kanë marrë paralajmërim me shkrim për shkak të mosrespektimit të urdhrit për shfrytëzim të mbrojtjes”, informoi sot SPB Tetovë.

Gjatë kësaj periudhe, janë regjistruar 23 persona të rinj të cilët janë në izolim me vendim të Inspektoratit Sanitar Shtetëror, ndërsa gjithsej janë kontrolluar 219 persona. Nuk ka vendime të reja për vetizolim, ndërsa është kryer kontroll te 50 persona.

Football news:

Gasperini on Atalanta's 93 goals in 33 matches: we are Not staging extravaganzas to humiliate the opponent
Luis Suarez: We lost the title ourselves. For the sake of prestige, Barca must concentrate on fighting for the Champions League
Real Madrid is ready to sell Ceballos for 25 million euros
Manchester United is ready to pay 120 million euros for Sancho if they get into the Champions League
Saul: if Real Madrid win La Liga, it will only be because they deserve it. VAR puts a penalty in their favor, as they put pressure on the opponent
Tiago put his house in Munich up for sale. Liverpool was Interested in him
Glushakov before the game with Spartak: I have no problems with the fans