Albania

Sulmohen dy persona në Entin për punë sociale në Kumanovë

Në stacionin e policisë në Kumanovë mbrëmë dy persona kanë denoncuar se janë sulmuar në Entin për punë sociale, transmeton gazeta LAJM. “Mbrëmë në ora 11.05 një e punësuar në Entin për punë sociale në Kumanovë, ka denoncuar se një person e ka sulmuar fizikish personin me inicialet V.N(40), i punësuar në Ent. Në ora 11.30 nga ana e personit me inicialet B.B(57) nga fshati Ramanli është bërë denoncimi se rreth orës 11.00 në ambientet e Entit për punë sociale në Kumanovë fizikisht është sulmuar nga një person i punësuar në Ent. Pas masave të marra, është kryer bisedë me personin me inicialet B.B dhe V.V dhe për ta janë përgatitur raporte ku është konstatuar shkelje sipas nenit 11 të Ligjit për shkelje të rendit dhe qetësisë publike “, njoftojnë nga SPB-Kumanovë.

Football news:

Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick
The Premier League has changed its approach to determining offside after Man City's Aston Villa goal. Now in this situation will be fixed out of the game
Zlatan and Lukaku had a conflict in the Italian Cup match
Zlatan scored 8 goals for Inter Milan. More than any other team