Albania

Zjarr i madh shpërtheu në një deponi në Dobrashinci

Sot në mesditë zjarr i madh shpërtheu në një deponi në fshatin Dobrashinci në të cilën dërgohen mbeturinat e komunave Strumicë dhe Vasilevë.

Shpërthimin e zjarrit e konfirmoi komandanti i Njësisë territoriale të zjarrfikësve të Strumicës, Aleksandar Gudev.

“Morëm njoftim për zjarrin në deponinë e fshatit Dobrashinci dhe ekipet tona janë dërguar atje. Sipas informatave parësore zjarri ka përfshirë sipërfaqe më të madhe, ndërsa era e fuqishme e zgjeron drejt akumulimit “Turija”, “tha Gudev.

Në terren tashmë janë ekipet e NP “Komunalec” të Strumicës, të cilët filluan me shuarjen e zjarrit.

Deponia në fshatin Dobrashinci është djegur edhe më 18 dhe 19 qershor të këtij viti. Atëherë zjarri ishte shkaktuar nga qytetarë të pandërgjegjshëm të cilët kanë lëvizur atje.

Football news:

In the Premier League, the record for goals for the weekend (almost 5 in each match!). And this is yet to be played by Manchester City
PSG are ahead of Manchester City in the fight for Coulibaly. Parisians are ready to give about 82 million euros for him
Jose Mourinho: I Don't know when bale will recover from injury, but he is happy to be at Tottenham
Barcelona agreed with Suarez to terminate his contract (RAC1)
Leipzig have agreed to transfer Turkish League top scorer Serlot for 20+4 million euros
Cavani is still without football: he hunts hares and wild boars at night, does ballet, reloads on fishing
A macaw parrot sat on the head of a Brazilian soccer player during a training session