Bosnia and Herzegovina

2 najkritičnija dana u julu 2020. godine, a najviše treba da se paze Rakovi, Ovnovi, Jarčevi i Vage

Nakon lunarne eklipse petog jula, Mars i Merkur na nebu će se spojiti kroz neprijatan kvadrat i to sedmog jula. Ovaj spoj donijet će svađe, rasprave, saobraćajne nesreće, zastoje, impulsivna rješenja i riječi, ali i probleme u porodicama.

Aspekt izaziva svakoga, specijalno Rakove i Ovnove, ali ni Jarčevi i Vage neće biti pošteđeni.

Ovo neće biti pogodni dani za hirurške zahvate, biće loše za putovanje, a specijalno će biti ugroženi svi koji žele nešto na brzinu da urade.

Mars u Ovnu je snažan i jak i napašće Merkura koji je retro u Raku, a ova situacija priča o svađi zbog neke prošlosti, koja konstantno izaziva netrepeljivost.

Dokle god Merkur bude u znaku Raka biće prisutna tenzija i melanholija, a naše riječi će biti pogrešno shvaćene. Mars u Ovnu želi pokret i neku vrstu oslobođenja, pa ovaj aspekt može doneti i raskide i razvode, prenosi “Svet poznatih“.


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Football news:

Dybala became the MVP of Serie A-2019/20, Immobile-the best forward
Real Madrid: Casillas will always be a Real Madrid player. The best goalkeeper in the history of Spain
In Spain, complete chaos: Espanyol refuses to fly out of La Liga, Depor and all the others - from Segunda
Ferran Torres passed a medical before transferring to Manchester City and signed a contract until 2025 (Fabrizio Romano)
Emmanuel Adebayor: Mourinho is the best coach in the history of football
Casillas announced his retirement
De Gea has found a double-the coach of Scottish Ross County. In his team, 19% of the players are called Ross – even all the goalkeepers