logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Đokić predat u nadležnost tužilaštva, prijetio sudiji Olgici Pantić

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode D.Đ. iz Brčkog na području Doboja zbog sumnje da je napao sudiju i javnog tužioca.

U okviru ovih aktivnosti, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet su po nalogu Republičkog javnog tužilaštva izvršili pretres lokacija i vozila u Doboju koje koristi uhpšaeni i tom prilikom je pronađeno više predmeta koji su privremeno oduzeti a koji se mogu koristiti u daljem krivičnom postupku.

D.Đ. je sinoć predato je u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva uz izvještaj koji ga sumnjiči da je 25. aprila izvršio krivično djelo "Napad na sudiju i javnog tužioca", saopšteno je iz MUP-a RS.

Agencija Srna nezvanično saznaje da je riječ o prijetnjama sudiji Okružnog suda u Banjaluci Olgi Pantić koje je uputio uhapšeni Dražen Đokić.

Pantićeva je bila predsjednik Sudskog vijeća koje je 2011. godine presudilo Đokiću za krivična djela organizovani kriminal i neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama i osudilo ga na osam godina zatvora.

Prema saznanjima Srne, Đokić je poslao pismo na kućnu adresu lično sudiji u kojem joj je uputio prijetnje po život njoj i njenoj porodici.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO