Bosnia and Herzegovina
An article was changed on the original website

Drama u Opuzenu: Dignuo kuću u zrak i nožem napao policajca, ne želi se predati

U Opuzenu se odvija prava drama.

 Nešto iza 16:40 sati muškarac je prijetio, a potom i aktivirao plinsku bocu u svojoj kući i tako izazvao požar. Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici PP Metković, JVP Metković i Hitne medicinske službe, javlja portal Like Metković.

 Prilikom intervencije s ciljem sprječavanja nemilog događaja ozlijeđen je jedan policijski službenik iz PP Metković koji je prebačen u Dom zdravlja Metković, a potom oko 19 sati helikopterom HRZ-a u KBC Split.

 Neslužbeno se doznaje da je policajca u trenutku intervencije počinitelj porezao po rukama oštrim predmetom. Sam počinitelj nije ozlijeđen, prenosi Index.hr. Sve je navodno počelo zbog dječjeg rođendana u susjedstvu jer ga je smetalo glasno dječje veselje. Izbila je svađa, a susjedi su pozvali policiju.

 Nakon što je dignuo kuću u zrak, muškarac se popeo na dio krova. Policija s njim još uvijek pregovara.

 "Danas oko 16,20 sati 49-godišnji muškarac u Opuzenu je prijetio susjedima. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici sa kojima je odbio komunicirati zatvorivši se u svoju obiteljsku kuću te u prizemlju prouzročio požar aktiviranjem plinske boce. Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor ozlijedivši dvojicu policajaca. Navedeni muškarac se potom popeo na krovnu terasu kuće te i dalje odbija postupiti po zapovijedi policijskih službenika", priopćila je policija.


 

Football news:

Sarri on 3:3 with Sassuolo: there Were moments of passivity that are difficult to explain
Arteta about 2:1 with Liverpool: the Gap between the teams is huge for today
Jurgen Klopp: Arsenal didn't have any real chances. We played brilliantly, but two episodes killed the game
Van Dijk Pro 1:2 with Arsenal: Liverpool got what they deserved. We gave them goals
💯 . Manchester City joked that Liverpool will not be able to break the city's record for points in a season. The tweet was later deleted
AEK Carrera drew with PAOK and remained in third place
Guardiola on the win over Bournemouth: it Was not easy. For them, the match was more important