Bosnia and Herzegovina

Edita Aradinović otkrila da je porijeklom Albanka

Popularna pjevačica Edita Aradinović sinoć je odgovarala na pitanja fanova na svom Instagram profilu, te je u jednom od storija napisala da je istina da je porijeklom Albanka.

Edita je u objavama otkrila koliko je visoka, koji joj je omiljeni sladoled, koja estradna ličnost joj je najbolja drugarica, ali je dala odgovor i na pitanje koje je napravilo opštu pometnju – da li je istina da ima albanske korijene?

Pjevačica inače važi za jednu od najpopularnijih mladih zvijezda u Srbiji. Nedavno je obradila i hit Dina Merlina “Kokuzna vremena”, a fanovi su oduševljeni njenim modernim, urbanim stilom i trudom koji ulaže u svoje spotove i muziku.

Pojedini fanovi navode da njeno porijeklo i/ili nacionalnost nisu ništa zbog čega bi javnost trebala biti šokirana ili iznenađena.

- Koga briga ako je porijeklom Albanka? Bitno je kakvi smo ljudi, a ne koje smo nacionalnosti - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

Football news:

Valery Karpin: Rostov, having scored a goal, got hooked psychologically, stopped pressing. In the End, there were no forces
Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro