logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Eros Ramacoti: Nosim prelijepe uspomene iz Srbije

​BEOGRAD - Slavni pjevač Eros Ramacoti započeo je treći dio velike "Vita Ce N''?" turneje u okviru koje dolazi u Beograd gdje će nastupiti 24. septembra u Štark areni, a ulaznice za sjedenje su skoro rasprodate.

"Nosim prelijepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja", izjavio je Ramacoti.

Ramacoti je turneju na kojoj promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeo u februaru i održaće preko 90 koncerata u više od 30 zemalja na pet kontinenata.

Izvještaji sa već održanih koncerata govore da se ova turneja razlikuje od svih njegovih prethodnih - počevši od vizuelnog identiteta, do detalja osmišljenog i odlično uklopljenog u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pjesama sa novog, ali i i ranijih albuma.

Publika u Štark areni će moći da se prisjeti starih hitova "Se bastase una canzone", "Un altra te", "Fuoco nel fuoco", "Cose de la vita" i čuje nove pjesme.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO