Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

GLUMAC PROGOVORIO ISKRENO: Will Smith kroz suze o pozadini šamara s Oscara - 'Gledao sam oca...' (FOTO, VIDEO)

U novom intervjuu glumac je priznao da se bijes dugo taložio u njemu, a sve je kulminiralo upravo tu večer na dodjeli Oscara.

Will Smith je nakon neslavnog incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, na kojoj je ošamario voditelja Chrisa Rocka, napravio glumačku pauzu. No, sada s sprema vratiti na ekrane u nadolazećem Apple TV+ filmu "Emancipation".

Podsjetimo, Smith je ošamario Rocka jer je komičar zbijao šale s izgledom Smithove žene Jade Pinkett Smith, na što se glumac jako naljutio, došao na pozornicu i svom snagom udario Rocka.

U početku su ljudi u dvorani mislili da je to njihov skeč, no Smith se potom dva puta izderao na Rocka da "makne ime njegove žene iz svojih usta". Nakon toga više nikome nije bilo do smijeha.

image  

"Kao dječak sam gledao oca kako tuče moju majku. Sve je to izašlo na površinu u tom trenutku. To nije Will koji želim biti", rekao je Smith.

Njegov domaćin, voditelj showa Trevor Noah potom mu je rekao "Ti nisi takav. Mislim da svako može pogriješiti".

Will je tada izvadio maramicu, obrisao suze i rekao kroz polu-smijeh: "Sada stvarno plačem".

Nakon što se pribrao, objasnio je što se dogodilo te večeri. "Bila je to užasna noć, kao što možete zamisliti. Postoji mnogo nijansi i složenosti u tome. Ali na kraju dana, jednostavno sam izgubio sebe. Nikad ne znaš kroz što netko prolazi. Prolazio sam kroz nešto te noći, znaš? Nije da to uopće opravdava moje ponašanje. Razumijem koliko je to bilo šokantno za ljude... Otišao sam. To je bio bijes koji sam potiskivao dugo vremena", rekao je Smith.

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti Smitha je poprilično kaznila zbog incidenta - izbacili su ga iz Akademije na 10 godina. Glumac se htio lično izviniti  Chrisu Rocku, no komičar je rekao da još nije spreman susresti se s njim.

Inače, film "Emancipation" redatelja Antoinea Fuqua, prati putovanje roba koji bježi s plantaže u Louisiani i pridružuje se vojsci Unije tokom građanskog rata. Na Apple TV+ stiže 9. decembra, navodi Gloria.hr.