logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

IVAN RAKITIĆ NAKON UTAKMICE SA ATLETICOM BIO JE OČAJAN: 'Ne znam šta se događa, ne razumijem ništa...'

Za Rakitića je zainteresiran niz talijanskih i engleskih klubova. Ugovor s Barcelonom ima još godinu i pol dana. Ove sezone odigrao je samo 456 minuta.

Bliži se kraj godine, a Ivan Rakitić još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće godine. Hrvatski reprezentativac bio je na izlaznim vratima Barcelone, ali je prošlog tjedna dobio priliku od prve minute u velikim utakmicama protiv Borussije i Atletica.

Iako je time trener Ernesto Valverde poručio Rakitiću da i dalje računa na njega, hrvatski reprezentativac otkriva kako ne zna svoju situaciju u klubu.

"Ne razumijem što se događa, ne razumijem svoju situaciju jer želim igrati", iskren je bio 31-godišnji veznjak nakon pobjede protiv Atletica (1:0).

"Ne znam što će se dogoditi u mom slučaju, ali znam da ne postoji bolji klub od Barcelone ako budem igrao. Nema boljeg mjesta od Barcelone u tom slučaju... Želim svaki dan uživati u nogometu i ako to mogu u Barceloni, to će biti najbolje", rekao je Rakitić  dodao da na treninzima i u svlačionici osjeća podršku suigrača.

Vezane vijesti

Themes
ICO