Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kate Middleton odgovorila na pismo djevojčice koja je princa Georgea pozvala na rođendan

Kate Middleton, britanska vojvotkinja, odavno je krenula stopama pokojne svekrve Diane Spencer pa svojim jednostavnošću i dobroćudnim potezima – oduševljava svijet.

Naime, kraljevska obitelj svakodnevno dobije velik broj pisama od strane obožavatelja diljem svijeta, a Kate je na jedno odlučila i odgovoriti.

Jedna šestogodišnja djevojčica uputila je pozivnicu za rođendan Kateinom sinu Georgeu. Iako se na proslavu nisu odazvali, britanska je vojvotkinja slavljenici uputila najtoplije pozdrave, piše Dnevno.hr.

‘Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zamolili su me da vam zahvalim na vašem pismu u kojem pozivate princa Georgea na proslavu vašeg šestog rođendana. Žao mi je što je trebalo toliko dugo da odgovorim. Njihova Kraljevska Visočanstva bila su iznimno zahvalna na vašem ljubaznom pozivu.

Međutim, nakon što su pažljivo razmotrili mogućnosti, jako im je žao što nevoljko moraju odbiti poziv. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili su neizmjerno dirnuti što ste se potrudili pisati njihovom sinu, princu Georgeu. To je zaista bilo vrlo pažljivo od vas i Njihova Kraljevska Visočanstva su me zamolila da vam pošaljem njihovu najtopliju zahvalnost i najbolje želje. Nadam se da ćete uživati u svom rođendanu’, priopćenje je Palače.

Majka šestogodišnje djevojčice s javnosti je podijelila sadržaj pisma te je naglasila da se ovakve stvari ne zaboravljaju, a pismo će sačuvati za lijepu uspomenu.