logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Kuzmić doživio teške ozljede glave i grudnog koša, hitno prebačen u Beograd

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić doživio je tešku ozljedu u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima.

KK Crvena zvezda mts odmah nakon nesreće izdali su priopćenje za javnost u kojem su istakli da je njihov košarkaš zadobio teške ozljede glave i grudnog koša.

Prilikom nesreće, Ognjen je doživio teške ozljede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti ozljeda u tijeku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd, navode iz kluba.

Također, dodali su da će klub u narednom periodu blagovremeno informirati javnost poštujući privatnost Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.

Podsjećamo, ukupno četiri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ramićima, na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO