logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Na Moto fest stižu „Majke“, „Atomsko sklonište“, „YU grupa“...

Treći po redu Moto fest Banja Luka održat će se 24. i 25. maja. U gradu na Vrbasu okupit će se i ove godine veliki broj bajkera iz BiH, regije, ali i Evrope i svijeta.

Ljubitelji dvotočkaša imate će priliku uživati u bogatom i sadržajnom programu koji obuhvatiti moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača motora te proizvođači prateće moto opreme, muzički program u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene kao što su „Električni orgazam“, Goran Bare i Majke, „Atomsko sklonište“, „YU grupa“, „Partibrejkersi“ i „Let 3“. Održat će se i izložba motora, stunt vožnje, moto defile banjalučkim ulicama, izbor najboljih motora i moto klubova.

Programski sadržaji festivala realizirat se i na tvrđavi Kastel. U prethodne dvije godine kvalitetnim programom i sadržajima Moto fest se izdvojio na mapi regionalnih događaja koji privlače veliki broj ljubitelja dvotočkača.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO