logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

​Održan SPARK Tech Meetup #10: Java Edition

Završio je još jedan Tech Meetup u organizaciji SPARKa. Vjerujemo da je posjetiteljima nakon tri održana predavanja jasno zašto je Java jedan od vodećih i najpopularnijih programskih jezika. 

Za jubilarni deseti meetup imali smo tri predavanja prilagođena za korisnike sa srednjim levelom znanja i za napredne korisnike ovog programskog jezika. Naši gosti su bili Adnan Isajbegović iz tvrtke Symphony i Aleksandar Dostić iz tvrtke Infobip, a predavanje je održao i Mislav Miličević iz NSofta. Pričalo i diskutiralo se o razvoju Enterprise Web usluga s Apache Camel, ultra brzom pristupu podacima, te o Lambda obrascima dizajna u Javi. 

Meetup je bio besplatan zahvaljujući našim sponzorima i partnerima: NSoft, Sportradar, Američka ambasada u BiH i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta. 


 
Themes
ICO