Bosnia and Herzegovina

Oglasila se Marina nakon brisanja fotografija s Darkom Lazićem

O Darku Laziću ne prestaje da se piše nakon izjave da kćerku Lorenu, iz prvog braka, nije vidio godinu dana, a sve zbog bivše surpuge Ane Sević.

Dan kasnije, Darko je u centru pažnje zbog druge partnerke, nevjenčane supruge Marine Gagić, sa čijeg su Instagram profila naprasno nestale sve njihove zajedničke fotografije.

Tim povodom novinari "Telegrafa" pozvali su Gagićevu, koja im je rekla da nije ostavila Darka, te da se iza svega krije prljav potez nepoznate osobe.

"Naravno da nije tačno, evo ga Darko baš pored mene. To su sve laži i izmišljotine", rekla je Marina, a onda je slušalicu uzeo Darko i rekao:

"Ma, zar se sada o tome piše?! Pa naravno da nije istina, ali samo neka pišu i nagađaju, jer tada moj i Marinin odnos postaje sve jači".

Lazićeva izabranica je objasnila i zbog čega na društvenim mrežama nema slika sa Darkom.

"Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam poslije profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo", rekla je za kraj Marina.

Par smo upitali i za komentar na to što je Ana demantovala Darkovu izjavu da Lorenu nije video godinu dana, ali su nam rekli da to "ne žele da komentarišu".

Football news:

Liverpool are Interested in 21-year-old Leipzig defender Konate
Niko Kovac: I'm Waiting for Golovin to return. But it might be better to wait another week or two
Suarez's Italian language examiners were suspended for 8 months. An investigation is underway against the Director of Juve Paratici
Zinedine Zidane: I Never felt untouchable at Real Madrid. Criticism is normal
Marca made a Grand Declaration of love to Ramos. On the front page-100 reasons to extend Sergio's contract with Real Madrid
Manchester United can invite Tuchel. The coach of PSG is Interested
Napoli stadium renamed in honor of Maradona