Bosnia and Herzegovina

Oglasio se jedan od najvećih prevaranata u istoriji sporta: Neverovatni Tadej

Lens Armstrong, nekadašnji američki biciklista, čestitao je slovenačkom biciklisti Tadeju Pogačaru na pobjedi na Toure de Francea.

Armstrong, kojem su oduzete sve pobjede (7) sa Trke kroz Francusku zbog dopinga, na Tviteru je imao lijepe riječi za 22-godišnjeg Slovenca.

Ovo je bio jedan od najboljih nastupa u istoriji biciklizma. Apsolutno nevererovatna pobeda Tadeja Pogačara, napisao je Lens.

Pogačar je na pretposlednjoj etapi, na kojoj je vožen hronometar u dužini od 36,2 kilometra, uspeo da nadoknadi 57 sekundi zaostatka u odnosu na sunarodnika Primoža Rogliča.

I, ne samo to. Mladi Slovenac imao je skoro dva minuta bolje vrijeme od iskusnijeg kolege i na kraju, u generalnom plasmanu, ima 59 sekundi prednosti u odnosu na biciklistu Jumbo-Visme.

Pogačaru je ostalo još samo da popije šampanjac na posljednjoj etapi, donese žutu majicu do Jelisejskih polja i zvanično bude šampion 107. izdanja Tur d'Fransa.

Football news:

Hazard entered the field for the first time this season. He hasn't played since August
Ze Luish was obliged to roll on the partner. Intuitively, you need to know that the player is running on the right. Mostovoy on a dangerous moment
Jota's goal was Liverpool's 10,000 th in history
Joshua Kimmich: Lokomotiv played a brilliant match
Ashley young: If we play the same way as Shakhtar, we can take points from Real Madrid
Flick about 2:1 with Loko: the Victory looks deserved, although not as confident as we expected
Conte Pro 0:0 with Shakhtar: Inter are on the right track. We dominated, but we were unlucky