Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

PODGORICA PUNA POLICIJE KOJA SNIMA: Navijači pristižu, ulice blokirane

“Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počet će večeras u 20.45 časova", saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

  • Sport

  • Prije 9 min  Prije 1 min

  • 0

Fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koja će se igrati večeras u Podgorici, prisustvovat će i veći broj navijača iz BiH. Iz policije je CdM-u rečeno da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj sportski događaj. Uža jezgra grada i ulice koje vode prema njoj su potpuno blokirane.

Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počet će večeras u 20.45 časova, na gradskom stadionu Pod Goricom u Podgorici. Policija će u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima snimati ovaj sportski događaj”, saopšteno je iz Uprave policije.

Pored snimanja gradskog stadiona Pod Goricom i neposredne okoline, snima se i kretanje gostujućih navijača od momenta ulaska u Crnu Goru, pa do napuštanja crnogorske teritorije.

Kroz grad su pojačane policijske kontrole.

Vezane vijesti