Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

POLICIJSKA AKCIJA KOD DOBOJA: Od braće oduzeli drogu, oružje i samostrel

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, radi se o braći Faruku M. i Mehmedu M., koji su od ranije poznati policiji.

  • Hronika

  • Prije 16 min  Prije 16 min

  • 0

Dobojska policija uhapsila je Dobojlije F. M. i M. M. kod kojih su pronađeni droga, oružje i samostrel. Terete ih da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako nezvanično saznaju  Nezavisne, radi se o braći Faruku M. i Mehmedu M., koji su od ranije poznati policiji.

Policija je pretresla kuću, pomoćne prostorije i automobile koje koriste F. M. i M. M., prilikom čega je pronađena i oduzeta droga, hladno oružje i municija.

"Kod kuće koju koristi F. M. je zatečen je R. K. iz Tešnja, prilikom čega je pronađen i oduzet džoint ukupe težine od 0,9 grama", navode iz policije.

Kod M. M. je pronađena i oduzeta drobilica za duhan i ručno pravljeni paketić u kome se nalazila nepoznata materija od 1,4 grama.

Kod F. M. je pronađen i oduzet paketić u kome se nalazila sasušena biljna materija težine 2,1 gram, paketić težine od 4,3 grama, paketić bijele praškaste materije od 25 grama i samostrel sa metalnom strelicom.

Dodaju da je u pretresu kuće koju koristi M. M. pronađena i oduzeta puška sa mecima, paketić u kome se nalazila biljna materija od 13 grama i paketić sa bijelom praškastom materijom ukupne težine od 33,1 gram.