logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Pravda za Davida demantirala informacije da je Davor Dragičević zatražio azil u Austriji

U javnosti se danas pojavila informacija kako je Davor Dragičević zatražio politički azil u Austriji, ali su članovi grupe Pravda za Davida demantirali ovu informaciju.

"Možemo reći da imamo pouzdane informacije da Davor Dragičević nije zatražio azil u Austriji", rekao je jedan član grupe Pravda za Davida za Radiosarajevo.ba.

Ovu informaciju nije nam mogao potvrditi odvjetnik grupe Pravda za Davida Milan Malešević.

"Zaista ne znam za to, nisam u kontaktu s Davorom", rekao je Malešević za Radiosarajevo.ba. 

Građani Banja Luke okupili su se i večeras u Hramu Hrista Spasitelja u gradu na Vrbasu gdje su zapalili svijeće za Davida Dragičevića i još jednom skrenuli pažnju da se nije riješilo njegovo ubojstvo.

Pozvali su na pravdu i istinu i poručili da neće odustati od borbe. 

Podsjetimo, Davor Dragičević je nestao 30. prosinca u Banjoj Luci nakon prosvjednte šetnje grupe Pravda za Davida. Javio se sedam dana kasnije s nepoznate lokacije putem Facebooka i poručio da se borba nastavlja. 

Davor Dragičević traži istinu i pravdu u slučaju ubojstva Davida Dragičevića. Podsjetimo, David Dragičević je nestao 18. ožujka 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. ožujka au banjalučkoj rijeci Crkvenoj. 

Themes
ICO