Bosnia and Herzegovina

Rajan Rejnolds: Vjenčanje na plantaži bila je greška

Inače, Rajan i Blake prvi su se put susreli 2010. na setu filma "Green Lantern", no nisu bili slobodni. Blejk se zabavljala s glumcem Penom Badgleijem (Penn Badgley, 33), dok je Rajan bio u braku s glumicom Skarlet Johason (Scarlett Johansson, 35). Par je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu kasnije, Blejk je prekinula vezu, a Rajan finalizirao razvod. Nakon nekoliko mjeseci izašli su na dupli spoj.  

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj - otkrio je Rajan jednom prilikom.

Glmac Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds, 43) suprugu  Blejk Lajvli (Blake Lively, 32) prije osam godina oženio je na plantaži. Danas govori kako je takvo vjenčanje bilo velika greška.

Sve je uslijedilo nakon što se par našao na meti kritika jer su se vjenčali na jednoj od najstarijih američkih plantaža  u Južnoj Karolini. 

- Nemoguće je to povući. Ono što smo u to vrijeme vidjeli bile su fotke vjenčanja na Pinterestu. Kasnije smo shvatili da je to mjesto izgrađeno na tragediji. Takva golema greška može vas ili ugasiti ili vas pokrenuti. Mijenjanje obrazaca i izazivanje stereotipa je posao koji ne prestaje - rekao je glumac za strane medije.  

Prvi put se pitanje lokacije njihovog vjenčanja potegnulo 2018. kada je on podržao film "Black Panter". Tada su nastali mnogi tweetovi u kojima su mu ljudi spočitavali ironiju u tome što podržava afroameričku kulturu, a oženio se na mjestu na kojem su mnogi robovi umrli. 

Football news:

Atletico are close to renting Torreira from Arsenal with a buy-out option. They believe that the Party will remain
Barcelona have bought a new Dani Alves. Meet Sergino Dest
Milan bought a striker Bodo-Glimt Gauge. Player scored them in the Europa League last week
Barcelona announced the transfer of desta. Compensation - 400 million euros
Inter want to rent Alonso from Chelsea
Adrian: Klopp is the captain of our ship. He is like a father to all Liverpool players
Bayern's super Cup experiment: flick used three different schemes and Kimmich as the ten. Not everything worked