logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Sedmični horoskop od 11. do 17. novembar 2019.: Sedmica ljubavne harmonije i sjajnih prilika (do 17. novembar 2019.)

OVAN

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, ali i distance. Svako će željeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osjećat ćete se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osjećat ćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusirajte se na bitne stvari.

BIK

LJUBAV: Vaša mudračka priroda postat će malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspjeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Voljet ćete.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtjevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolazit će male krize zbog nedostatka zanimljivih dešavanja. Dosada bi zaista mogla da vas namuči. Izađite među ljude.

KARIJERA: Činit će vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslijedit će i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

RAK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatiti.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osjećat ćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakoga dana nađite nešto što vas raduje.

LAV

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi ćete sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidno postojeće stanje. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rješavat ćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću ćete impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mjestu. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVJET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

DJEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba da bolje otvorite oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu prijatni. Šteta je da ih propustite.

KARIJERA: Male nervoze biće povezane s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način i tako se oslobodite starih briga. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali s druge, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obje varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvom trenutku nećete znati kako da se postavite, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i slijedite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmarajte se redovno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kako sedmica bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega su neophodni dogovori, a tu će vještine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

STRIJELAC

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uvjerljivost kojom ćete zračiti omogući će vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je vjerovatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

JARAC

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtevnim danima moglo da smiri vaše emocije. Bacat će vas tamo – amo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagovanja zbog kojih bi kasnije moglo da vam bude žao. Čekajte.

KARIJERA: Komunicirat ćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

VODOLIJA

LJUBAV: Vjerovatno vam je već dosta svojih ljubavnih očekivanja pa ćete ili sve preokrenuti ili ćete svesti na realnu mjeru. Istina je da će vam nedostajati zanimljivih događaja, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete da planirate. Ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

RIBE

LJUBAV: Osjećat ćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, biće lijepih zabava po vašoj mjeri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: U situacijama kad osjećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbjeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite realni, piše “Astro sudbina“.


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Themes
ICO