Bosnia and Herzegovina

SP: Podrška Grujičiću i Rankiću

BRATUNAC - Član Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić izjavio je da ova stranka podržava zajedničkog kandidata srpskih partija za načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića, kao i nezavisnog kandidata za načelnika Bratunca Srđana Rankića.

Protić, koji je i šef Izbornog štaba Socijalističke partije, rekao je da ova stranka ima kvalitetne odborničke kandidate u obje ove opštine.

On je istakao da u Srebrenici i Bratuncu ima dosta mladih i da treba intenzivirati zajednički rad na stvaranju boljih uslova za život i perspektive za mlade.

"Nosilac odborničke liste u Srebrenici je Dragan Jovanović, a podržavamo zajedničkog kandidata srpskih partija u toj opštini Mladena Grujičića za načelnika", naveo je Protić.

On je dodao da je nosilac odborničke liste ove partije u Bratuncu Milan Radović, a da za načelnika podržavaju nezavisnog kandidata Srđana Rankića.

Radović je rekao da Bratunac napokon mora da doživi promjene jer je, kako je ocijenio, situacija u ovom mjestu teška.

"U Bratuncu ima veliki broj mladih bez posla i treba im obezbijediti radna mjesta i perspektivu da ostaju u svom mjestu. Potrebno je više pažnje posvetiti urbanističkim pitanjima i čistoći Bratunca jer se neplanski gradi i loše je održavanje javnih površina i parkova. Takođe, više brige se mora posvetiti infrastrukturnim objektima i stvaranju boljih uslova za život na selu, što će biti naši prioriteti u radu u odborničkim klupama", poručio je Radović.

Football news:

Van Dijk - best Central defender of 2020, Trent-right, Robertson-left (ESPN)
Massimiliano Allegri: Ronaldo is a top player in terms of mentality. He has a new goal every year
Borussia Dortmund presented a collection with Spongebob as part of a deal with Nickelodeon
Woodward on Manchester United and trophies: there is a lot of work Ahead to achieve the stability needed
Neuer - best goaltender in 2020, Alisson-2nd, Oblak-3rd (ESPN)
Liverpool are Interested in 21-year-old Leipzig defender Konate
Niko Kovac: I'm Waiting for Golovin to return. But it might be better to wait another week or two