logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

SRBI BRUTALNO PRETUKLI ALBANCA NA MALTI: Nenad i Nemanja mu lomili KOSTI, policija pronašla...

Tuča se dogodila 10. marta u Pačevilu, mjestu poznatom po noćnom životu.

Državljani Srbije Nenad Anić (39) i Nemanja Vičićević (31) uhapšeni su u Pačevilu na Malti zbog sumnje da su brutalno pretukli jednog Albanca (32) i polomili mu ruku.

Kako piše "Korir di Malta", tuča se dogodila 10. marta u Pačevilu, mjestu poznatom po noćnom životu. Anić i Vičićević uhapšeni su četiri dana nakon incidenta, a policija je pretresom njihovog stana našla i drogu.

Naime, policija je kod Anića pronašla bokser, a kod Vičićevića kanabis i kokain. Baš u trenutku pretresa Vičićevićevog stana, na vratima se pojavio državljanin Makedonije Aleksandar Petrovski (42). Policija je kod njega takođe pronašla razne narkotike i takođe mu stavila lisice na ruke, piše Blic.rs.

Nikola Anić je na sudu rekao da radi kao čistač, međutim, utvrđeno je da je u jednom od noćnih klubova radio kao nelicencirani izbacivač. Advokati dvojice Srba zatražili su da njihovi klijenti budu pušteni uz kauciju.

Sud je prihvatio zahtjev samo za Anića, koji će morati da se prijaviljuje u policijskoj stanici dva puta nedeljno, kao i da plati 500 eura, uz ličnu garanciju od 5.000 eura. Vičićević ostaje u zatvoru, a osim za prebijanje Albanca, osuđen je i zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Čmelik ubio Hetkutija u Pačevilu

Srpski državljanin Bojan Čmelik (35) ubio je 6. jula prošle godine „kralja Malte“, biznismena Huga Hetkutija u njegovom novootvorenom hotelu u Pačevilu. Čmelik je čekao Hetkutija ispred restorana i zadao mu dva kobna uboda nožem.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO