logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Švercali cigarete vrijedne oko 400.000 KM

​FOČA - Fočanska policija uhapsila je zbog nedozvoljene trgovine, Fočake čiji su inicijali B.LJ. i B.N. kod kojih je pronađeno 86.000 paklica cigareta tržišne vrijednosti oko 400.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Akciju pod kodnim nazivom "Drina" Policijska uprava Foča izvela je u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, pripadnici fočanske Policijske uprave su u subotu, 30. novembra, u 20.30 časova u mjestu Tabaci, nadomak Foče, zaustavili i kontrolisali automobil "folksvagen kedi" koji je vozio B.LJ, a koji je bio u pratnji teretnog vozila "reno master" kojim je upravljao B.N.

Pregledom je u teretnom vozilu primijećena veća količina cigareta.

Uhapšeni zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično djelo nedozvoljena trgovina, a pretresom su u vozilima pronađena 172 kartona cigareta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da, nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni budu pušteni na slobodu, a da protiv njih bude dostavljen izvještaj u redovnoj proceduri

Themes
ICO