Bosnia and Herzegovina

U nesreći kod Teslića poginula beba, roditelji i brat ozlijeđeni

Dvije sjedalice za djecu zatekli su policijski inspektori u mercedesu u kojem je stradao dječak J.T., star sedamnaest mjeseci, a koji je vozio njegov otac Sanel T. (31) s područja Teslića, na kojeg je, sve su prilike, pri velikoj brzini u krivini naletio Audi A6, kojim je upravljao Drago J. (70).

"Koristili su tzv. pasivnu zaštitu, odnosno našli smo u vozilu sjedalice koje su predviđene za prijevoz djece u automobilu. Jesu li su djeca sjedila u sjedalicama, to ćemo tek da utvrdimo naknadno, ali su se nalazile sjedalice u vozilu", izjavio je Denis Pijetlović, inspektor za sigurnost u prometu u Policijskoj upravi Doboj.

Ova stravična nesreća dogodila se u srijedu oko 21.15 na regionalnom putu Tedin Han - Bistričak.

"Na licu mjesta utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo tako što se vozač automobila audi A6, koji se nalazio sam u vozilu, kretao regionalnim putem Tedin Han - Bistričak iz pravca Blatnice u pravcu Teslića. Dolaskom u mjesto Mladikovine, izlazeći iz krivine udesno, iz nepoznatih razloga prelazi na suprotnu kolovoznu traku i svojom prednjom desnom stranom vozila ostvaruje fizički kontakt s prednjim lijevim dijelom automobila mercedes ML, u kojem su se nalazile četiri osobe", kazao je Pijetlović.

O težini sudara svjedoči i to da su nakon sudara oba vozila završila u odvodnom kanalu pored puta, a Mercedes je, pričaju očevici, letio pet metara iako je težak dvije i pol tone.

U mercedesu je bila četvoročlana obitelj, a osim vozača, odnosno oca stradalog dječaka Sanela T. ozljede su zadobili i njegova supruga Violeta T. (23), te drugi sin J.T. star nekoliko mjeseci.

Nakon što su zbrinuti u Službi hitne pomoći teslićkog Doma zdravlja, upućeni su u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka", a prema neslužbenim informacijama, dežurni liječnik se još nije izjasnio o stupnju ozljeda. 

U odgovoru koji je "Nezavisnim" stigao iz ove zdravstvene ustanove je navedeno da su lica koja su primljena u bolnicu nakon prometne nesreće koja se dogodila na području općine Teslić otpuštena iz ove ustanove zadovoljavajućeg općeg stanja.

Dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj naložio je obdukciju stradalog dječaka kako bi se utvrdio točan uzrok njegove smrti, a djelo je okvalificirao kao ugrožavanje javnog prometa. 

Football news:

One Barca player among those starting the pre-season has contracted a coronavirus
Malinovsky settled in Italy: after the quarantine, he scored against Lazio and Juve, ahead of Mertens, Higuain and De Ligt in the ranking of the best players in Serie A
City are ready to give Coulibaly a 5-year contract with a salary of 10 million euros. Napoli wants 80 million for him^. Manchester City are working on the transfer of defender Kalidou Coulibaly from Napoli
PSG have a lot of injuries before the Champions League (even Tuchel!). Kerer broke his ear, but Mbappe is recovering furiously
Manchester City can join the fight for Tiago. Liverpool are still Interested in the player
Fomin about career abroad: I don't plan so: in 20 — FNL, in 22 — RPL, in 24 — Europe. I move step by step
Mendes suggested Manchester United's Fati as an alternative to Sancho. Barcelona will not sell the midfielder and will extend his contract