logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bosnia and Herzegovina

Uhapšen sinovac Vladana Milojevića

Lider bajkerske organizacije "United Tribuns" Stefan Milojević je uhapšen nakon policijske operacije u Španiji.

Stefan je sin nekadašnjeg igrača Crvene zvede i Partizana Gorana Milojevića i sinovac bivšeg trenera šampiona Srbije, Vladana Milojevića.

Policijske racije su u Palmi, Barseloni, Taragoni i Valensiji u četvrtak bile usmjerene ka liderima ove navodno kriminalne organizacije, jedan od uhapšenih je bio i Stefan Milojević koji se nalazio u Majorci, prenose španska "ultimahora" i "majorcadailybulletin".

Ova grupa je osnovana u Njemačkoj 2004. godine, a njeni pripadnici se sumnjiče da se bave raznim kriminalnim poslovima, a najviše trgovinom ljudi i prostitucijom!

Stefana Milojevića očekuje nekoliko optužbi poslije njegovog hapšenja sa pripadnicima organizacije "United Tribuns"! Članovi ove grupe terete se za organizovani kriminal, šverc droge, razbojništvo i falsifikovanje dokumenata!

Goran Milojević je u Real iz Majorke stigao u sezoni 1991/92 i ostao je do 1994/95! Za taj klub je zabilježio 128 nastupa i upisao je 66 golova!

Interesantno je da je igrao u Crvenoj zvezdi šest godina (98 utakmica i 8 golova), da bi potom proveo 2 godine u Partizanu (59 utakmica i 15 golova).

(Alo.rs)

Themes
ICO