Bosnia and Herzegovina
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ POVODOM GODIŠNJICE PODGORIČKE SKUPŠTINE U BERANAMA: 'Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu'

"Kao ni što tadašnji izdajnici nisu, tako ni današnji koji rade protiv Crne Gore neće izbjeći odgovornost pred sudom istorije", navela je.

  • Regija

  • Prije 20 min  Prije 4 min

  • 0

Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu, poručila je poslanica Socijaldemorkatske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković a povodom obilježavanja godišnjice Podgoričke skupštine u Beranama.

“Kralj Nikola je o učesnicima Podgoričke skupštine 1918. rekao: “Eto vidite li što radi jedna šačica Crnogoraca. To su izrodi, bijednici, jadnici i potplaćeni izdajnici! Boga mi, jednoga dana skupo će oni da plate to njihovo izdajstvo što čine prema svojoj grudi zemlje””, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Kako tada, kaže ona, tako i danas.

“Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu. Kao ni što tadašnji izdajnici nisu, tako ni današnji koji rade protiv Crne Gore neće izbjeći odgovornost pred sudom istorije. Današnji će jednog dana krivično i zakonski odgovarati”, navela je Vuksanović Stanković.

Kralj Nikola je o učesnicima Podgoričke skupštine 1918. rekao: "Eto vidite li što radi jedna šačica Crnogoraca. To su izrodi, bijednici, jadnici i potplaćeni izdajnici! Boga mi, jednoga dana skupo će oni da plate to njihovo izdajstvo što čine prema svojoj grudi zemlje". pic.twitter.com/AgsYJM003F

— Draginja Vuksanović Stanković (@Draginja07) November 30, 2022

Vezane vijesti