Belgium

OHL U23 - Hoogstraten 1-0

Voetbal: 1ste nationale

De eerste goede kans was voor Hoogstraten. Een afstandsschot van Verheyen strandde echter op de binnenkant van de paal. In het spel deed rood-wit het zeker niet slecht, maar in de zone van de waarheid liep het net iets minder goed. De laatste pass kwam er vaak niet uit en OHL kon ook rekenen op een zeer degelijke doelman. Echt grote kansen op de 0-1 bleven daardoor uit. Aan de overzijde beleefde doelman Kustermans een rustige eerste helft. Hij moest slechts één noemenswaardige redding verrichten door een schot onder de lat te halen.

Havermans begon niet meer aan de tweede helft, omdat zijn echtgenote ging bevallen. Hoogstraten moest het sowieso zonder Vermeeren (corona) stellen en Mukanya (operatie) zal nog enkele maanden afwezig zijn. Gomez was de vervanger van Havermans. Het spelbeeld van de tweede helft was gelijkaardig als dat van de eerste en toen Odimboleko de OHL-doelman nog eens aan het werk zette, stond er nog maar een kwartier op de klok. Ook Kustermans toonde nog één keer zijn kunnen en een 0-0-gelijkspel leek onvermijdelijk. Zelfs een punt zou Hoogstraten het gevoel hebben gegeven dat er meer inzat, maar een frommelgoal in de slotminuut velde een nog veel harder verdict. Fall kreeg in de 92ste minuut nog dé kans om een punt uit de brand te slepen, maar kopte vanop een meter van het doel nog over. (stro)