Belgium

Veertienjarige uit Riemst opgepakt voor steekpartij in Maastricht

Veertienjarige uit Riemst opgepakt voor steekpartij in Maastricht

Themabeeld Foto: Photo News

Riemst -

De Nederlandse politie heeft zaterdag een veertienjarige jongen uit Riemst gearresteerd op verdenking van een steekincident op de Weert in Maastricht. De feiten speelden zich woensdag af. De minderjarige Belg wordt ook verdacht van mishandeling en beroving begin mei.

Bij het steekincident raakte een jongen gewond. Uit onderzoek bleek nu dat de jongen uit Riemst ook verdacht wordt van betrokkenheid bij een mishandeling en beroving in het Frontenpark in Maastricht op zondagavond 3 mei. Het slachtoffer dat geschopt, geslagen en bespuugd werd, werd vervolgens beroofd van zijn gsm, portemonnee en jas.

De veertienjarige jongen zit vast en is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Gezien de leeftijd van de verdachte kan de politie niet meer informatie meedelen.

Football news:

Ik dacht niet dat de match met Napoli mijn laatste leider van Barca kon zijn
Waar de Champions League stopte: Sarri riskeert degradatie van Lyon, terwijl Real Madrid tegenover de stad staat
Josep Bartomeu: Messi is de beste speler in de geschiedenis. Hij wil in Barca blijven
Ex-directeur van Valencia over de transfer van Ronaldo: in 2006 ging de club akkoord met zijn agent en sponsors, maar de deal vond niet plaats
Klopp, Lampard, Rodgers en Wilder claimen de prijs voor de beste coach van de Premier League, Pep-no
De auteurs van Showsport kiezen de winnaar van de Champions League: Chernyavsky - voor Leipzig, Muiznek gelooft in real đŸ€Ș
Trent, rashford, martial en Greenwood staan voor de prijs voor de beste jonge speler van het seizoen