Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Фен на Хитлер броди из Варна

снимки Антония Бялкова 

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Почитател на нацизма и на идеолога му Адолф Хитлер броди из Варна. Вчера той беше заснет да разглежда панаира на занаятите, разположен в централната част на Морската градина. Неонацистът е със съответната прическа и характерните за идола му мустаци. Облечен е фланелка с надпис „Моята борба” и лозунг против комунизма на гърба. Фенското му облекло е самоделно.

Не е ясно дали очевидната провокация е предизвикала реакция сред гражданите или намеса от страна на полицията. При всички случаи, обидените от поведението на мъжа са много. Мнозина коментират, че той вероятно има психически отклонения, поради което не е добра идея да се влиза в контакт с него.  

"Петел" научи, че мъжът е от Лом. В разговори с хората той заявил, че "демокрацията е комунизъм". Преди години мъжът е печелил конкурс за двойници, като се е състезавал в него като двойник и на Хитлер, и на Чарли Чаплин.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg