Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Новият офис на ING – свобода и усещане за дом

Превенция на риска

Дискутирането на сделки и финансови операции е чувствителна тема, която изисква внимание и превенция на риска от изтичане на конфиденциална информация. Звукоизолираните кабини и залите за срещи, подсигурени със звукоизолиращи завеси, са част от интериора на офиса, която улеснява търговския екип при управлението на риска. Те са предназначени именно за дискутиране на конфиденциални и чувствителни теми както между служители, така и с клиенти на банката.

Изкуство

Свобода, автентичност и провокация към съзнанието. Изкуството в офиса на ING разчупва стандарти и разрушава граници.

Когато влязат, служители, клиенти и партньори, виждат разнообразни картини на съвременни нидерландски и български художници. Те са изложени по стените в отвореното пространство и всички заседателни зали. Позиционирани са целенасочено, в унисон с предназначението на помещението, и при обиколка на цялото пространство посетителите могат да проследят съзнателно подбрана сюжетна линия.

Хибриден начин на работа и нови технологии

Основано на свободата, от 1 май 2022 г. ING приема хибриден модел, който комбинира работа от офиса и работа от вкъщи, а офисът е конструиран, за да обслужи новия подход, подсигурявайки удобна среда за различни работни дейности - по-малко работни бюра, повече зали за срещи, звукоизолирани кабини, удобно пространство за колаборация, бюра с регулираща се височина и други.