Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Съветник на служебния премиер: Целият служебен кабинет е подбран не по симпатии, а по хора, които могат да вършат работа

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Има ли необходимост от кадрови промени, коментира по БТВ проф. Александър Маринов, съветник на служебния премиер Гълъб Донев:

"Не съм преставал да бъда председател на стратегическия съвет, просто за известен период от време изпълнявам тази функция. Явно са преценили служебният премиер и колегите му, че мога да бъда полезен с нещо. 

Не съм консултирал никого за новия служебен кабинет. Винаги има напрежение, някой недоволен или някой, който иска да се възползва. Целият служебен кабинет е подбран не по симпатии и пристрастия, а по хора, които могат да вършат работа. Няма никаква тенденциозност в приказки за реваншизъм. Никъде не пише, че има забрана да бъдат набирани членове на правителството от дадена партия. 

За мен е важно да се изяснят и решат проблемите. Обтегнатите отношения не почиват на лични емоции, а на съществуващи проблеми, те засягат заетостта, бизнеса и начина на управление."

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg