logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

ΑΠΟΕΛ: «Ντόπα» από Πρόδρομο στα αποδυτήρια – «Ξέρω πως μπορείτε να το κάνετε!» (video)

Την προσπάθεια του Πρόδρομου Πετρίδη να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια πριν από τον επαναληπτικό με την Καραμπάχ στο Μπακού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το video των γαλαζοκιτρίνων με την παρακάμερα του αγώνα.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να το πιστέψουν κι εξέφρασε την πίστη του σε αυτούς, δίνοντάς τους ψυχολογική «ντόπα» πριν από τον αγώνα που ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 2-0 παίρνει σπουδαία πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πετρίδης ανέφερε:

«Θα πάρουμε το αποτέλεσμα για την επόμενη φάση μόνο αν είμαστε ενωμένοι. Μαζί όλοι. Δώστε το 100% κάθε ένας από εσάς. Εντάξει; Πιστέψτε το! Ξέρω πως το πιστεύετε. Ξέρω πως μπορείτε να το κάνετε! Αλλά πρέπει να το αποδείξετε στο γήπεδο. Σε αυτά τα 90 λεπτά, ή 120. Αλλά κάντε το!».

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO