Τι είπε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς ο πρωταγωνιστής, Ορέστης Χαλκιάς

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας και επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία και προβάλλεται κάθε Πέμπτη από το MEGA.

Ο ίδιος υποδύεται ένα προβληματισμένο αγόρι, που δεν είναι ικανοποιημένο με τη ζωή του και προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του με ένα άλλο αγόρι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αφεθεί.

Ο Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος εντυπωσιάζει με την ερμηνεία σε κάθε επεισόδιο, βρέθηκε στην εκπομπή Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Χαλκιά για το Maestro

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή», είπε αρχικά για την εμφάνισή του στην παγκόσμια πλατφόρμα.

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο και κατέληξε: «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

πηγή: in.gr