logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία τη Δευτέρα-Καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα νότια και νοτιοδυτικά παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος παρόλο που στα παράλια θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη κυρίως χαμηλή νέφωση. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα νότια και νοτιοδυτικά παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό αλλά τη Δευτέρα δεν αποκλείεται και σε άλλες περιοχές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο, στα παράλια, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ωστόσο, στο εσωτερικό και στα ορεινά, αναμένεται σταδιακή πτώση μέχρι τη Δευτέρα για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO