logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Φ.Κωνσταντίνου: «Μακάρι να έχουμε πάντα τέτοιους ανθρώπους στο Κολόσσι»

Στο ράδιο πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, για το ματς με τον Ολυμπιακό και τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ο χαρακτήρας του και οι επιδόσεις του τον χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο και έστω στα 32 του έχει συμβόλαιο ζωής. Μακάρι να έχουμε πάντα τέτοιους ανθρώπους στο Κολόσσι».

«Χθες κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός του Πάμπου Χριστοδούλου. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε. Κοιτάζουμε στον αγώνα με τον Εθνικό» 

«Νίκη με νίκη σου δίνει μια δυναμική την οποία δεν είχαμε. Δεν κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά. Είμαστε μακριά ακόμη από εκεί που στοχεύσαμε». 

«Κάθε παιχνίδι είναι εμπειρία για τον προπονητή μας. Απομονώνει τα θετικά και αποβάλλει τα αρνητικά. Είναι μια ομάδα που έχει την δική του σφραγίδα. Είμαστε δίπλα του και αυτή η ηρεμία που έχει η ομάδα είναι βοηθητική για όλους». 

Themes
ICO