Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Hasan Samani, KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil ile birlikte bugün Atatürk Öğretmen Akademisi Başkanı Doç. Dr. Zehra Özçınar'ı ziyaret etti.
Akademi Başkanı Doç. Dr. Zehra Özçınar ve Öğrenci Konseyi Başkanı Ege Özbolat'la, Satrancın ders olarak Akademi programında yer alması ve ilkokullarda ders verecek öğretmen adaylarının satranç bilgisi ile görevlerine başlamasıyla ilgili düşüncelerin paylaşıldığı ve destek istenildiği toplantının oldukça verimli geçtiği bildirildi.
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu'nun, Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası ile birlikte satrancı Kuzey Kıbrıs genelinde yaygınlaştırma vizyonunun KTÖS tarafından da paylaşılması ve desteklenmesi memnuniyetle karşılandı.
En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!