logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark
An article was changed on the original website

Der var engang, hvor modige mennesker kunne gøre en forskel

Amerikanske Charles Ferguson fortæller i sin nye dokumentarfilm, ’Watergate’, som kan ses på CPH:DOX, en vigtig, mere end aktuel og håbefuld historie om dengang i 1970’erne, hvor et velfungerende politisk system og modige individer fik præsident Nixon til at gå af. Information har talt med Ferguson om vigtigheden af at kende historien

Til at begynde med havde den amerikanske dokumentarfilmskaber Charles Ferguson planlagt at lave en slags dokumentarisk politisk thriller om Watergate-skandalen iblandet en god portion humor. Men da Donald Trump stillede op til det amerikanske præsidentvalg og endte med at blive valgt, ændrede filmen karakter. Det var ikke længere så sjovt.

I stedet har Ferguson lavet Watergate, en godt fire timer lang og meget grundig dokumentarfilm om skandalen, der tog sin begyndelse i juni 1972 med et indbrud i det demokratiske partihovedkvarter i Watergate-bygningen i Washington.

Og selv om det er en film, der på rystende vis fortæller om forbryderisk og decideret antidemokratisk adfærd fra daværende præsident Richard Nixon og hans håndgangne mænds side, er det en håbefuld film, der handler om en tid, hvor systemet virkede – Nixon måtte gå af, og mange af de involverede røg i fængsel – og modige individer kunne gøre en forskel.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Prøv en gratis måned og få:

0,-

Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.

Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Themes
ICO